Yıldırım: Galatasaray şike yaptı

Düzenleyen:
Yıldırım: Galatasaray şike yaptı

SPOR Haberleri

F.Bahçe başkanından olay açıklamalar: Ben şike yapmadım. G.Saray hep şike yaptı... Sturm Graz maçında son 5 dakikayı seyredin, bakın şike var mı yok mu... Şike yaptığımı ispat etsinler kendimi köprüden atarım...

Kaçan kupa sonrası F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım adeta çıldırdı. Büyük bir öfkeyle olay açıklamalar yapan Yıldırım kupayı kaptırdıkları G.Saray'ı şike yapmakla suçladı. "Bana burada G.Saray taraftarı 'şike yapsana' diye bağırıyor. 15-20 bin kişi anamıza küfrediyor. Ben şike yapmadım. G.Saray hep şike yaptı. Aziz Yıldırım şike yapsaydı bu 5 yıl içinde her türlü belge ortaya konurdu. Bir kişi benim şike yaptığımı ispat etsin kendimi köprüden aşağı atarım" diyen sarı-lacivertli kulübün başkanı gündemi değiştirmek için konuşmadığını vurgulayarak, "Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray. 8-0'lar filan... Gençlerbirliği oyuncularının söyledikleri... Sturm Graz maçında son 5 dakikayı seyredin, bakın şike var mı yok mu. Beni daha fazla konuşturmayın, detaylarına girmeyeyim altından kalkamazsınız" sözlerini kullandı. 
Şampiyonu hakemler belirledi
"Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten. Bize küfrediliyorsa biz niye seramoniye çıkalım" serzenişinde bulunan Yıldırım, "Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de orta sıralardaki takımları da hepsini hakemler belirledi. Hakemler herkesi yaktı, bir tek G.Saray ve Beşiktaş'ın aleyhine hata yapmadı. Halis Özkahya ve Fırat Aydınus bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi. Beşiktaş başkanına, Galatasaray başkanına böyle konuşsalar ceza vermezler. Şimdi bana yine ceza verecekler" şeklinde konuştu.

Küfür mü etti?

Aziz Yıldırım için dün şok bir iddia sosyal medyayı adeta salladı. F.Bahçe başkanının protokol tribününde spor savcısına küfür ettiği ve savcının da Yıldırım'ı dava edeceği belirtildi. 

Yıldırım: Galatasaray şike yaptı

GÜZEL-ÇİRKİN
Antalya’da futbol adına hem güzel hem de çirkin görüntüler vardı. Ezeli rakip taraftarlarından bazıları kol kola görülürken bazıları da birbirine girdi. Stada giriş öncesi iki grup taraftarları arasında gerginlikler çıktı. Saat 18.00’a geldiğinde Galatasaray taraftarı, stada girmek için arama noktasına yöneldi. Bu sırada arama noktasında arbede yaşandı. Çıkan arbedede arama noktasında bulunan bazı bariyerler taraftarların üzerine yıkıldı. Çıkan arbedede maçı izlemek için Hatay’dan gelen Hakan Öztürk başından yaralandı. Yaralı taraftara ilk müdahale olay yerinde bulunan polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından yapıldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...