Her alanda ikinci!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Her alanda ikinci!

SPOR Haberleri  / Sabah

Transfere 70 milyon Euro harcayan Fenerbahçe; şampiyonluğu Beşiktaş’a, Türkiye Kupası’nı da Süper Lig’i 6. sırada bitiren Galatasaray’a kaptırdı

Son 10 yılda 200 milyon Euro'dan fazla para harcayan, sezona 70 milyon Euro'luk transfer harcaması ile giren Fenerbahçe, 3 kulvarda şampiyonluk hedefiyle start verdiği sezonu kupasız tamamladı. Vitor Pereira'nın ekibi, ligin rakiplerine en fazla pozisyon veren 5 takımından biri olan Galatasaray'ın kalesine 90 dakikada sadece iki isabetli şut atabildi. Süper Lig şampiyonluğunu transfer alım-satımlarından kar eden Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertliler, performans olarak geçen sezonu da geride bırakamadı. Kanarya, İsmail Kartal yönetiminde de bu sezon olduğu gibi 74 puan toplamış, 60 gol atıp, 22 galibiyet almıştı. 10 yılda 200 milyon Euro'nun üstünde bir bonservis bedelini kasasından çıkaran Fenerbahçe sadece üç lig şampiyonluğu kazanırken 2'de Türkiye Kupası kazandı. 3 Süper Kupası olan ekibin, Avrupa kupalarındaki en iyi derecesi ise yarı final oldu.

Her alanda ikinci!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...