Mario Gomez, dev teklifi reddetti

Düzenleyen:
Mario Gomez, dev teklifi reddetti

SPOR Haberleri

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, Mario Gomez'in kulübü Fiorentina'ya 14 milyon Euro'luk teklif yaptı ancak Alman golcü bu teklifi kabul etmedi.

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Mario Gomez, her geçen gün yaptığı açıklamalar ile Beşiktaş'ta kalacağını açıkça ilan ediyor. Almanya'nın Slovakya ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği hazırlık karşılaşmasına ilk 11'de başlayan ve penaltıdan bir gol atan Gomez ilk yarının sonunda oyundan çıktı.

"DÖNMEM SON KONUSU DEĞİL"

Milli Takım kampında Kicker dergisine konuşan ve Almanya'ya dönmesinin söz konusu olmadığını ve 5 yıl daha futbol oynamak istediğini ifade eden Gomez, "Beşiktaş'ta bir-iki sene daha kalabilirim. Şu anki kariyerimden hiç olmadığı kadar zevk alıyorum. Kariyerimin en güzel yıllarından birini Beşiktaş'ta yaşadım. Türkiye'ye karşı önyargılı davranılıyor ama orası öyle bir yer değil. Ben de orada önyargılı olmamayı öğrendim. Almanya'ya dönmem kesinlikle söz konusu bile değil" diye konuştu.

WOLFSBURG'U REDDETTİ

Başkan Fikret Orman'ın, "Gomez ne zaman imza atacak" sorusuna, "Ben de merak ediyorum" yanıtını verdiği Alman forvet, menajeri aracılığıyla İtalyan kulübünden bonservisini istedi. Floransa ekibi ise işi ağırdan almaya devam ediyor. Bu arada Wolfsburg'un, Gomez için Fiorentina kulübüne 14 milyon euro'luk bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Ancak yıldız futbolcu, "Kariyerime Almanya'da devam etmek istemiyorum" yanıtını vererek, Alman ekibinin üç senelik teklifini kabul etmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...