Alex Song, bedavaya Galatasaray'da

Düzenleyen:
Alex Song, bedavaya Galatasaray'da

SPOR Haberleri

Galatasaray, Barcelona'da bonservisi bulunan Alex Song için katalan ekibi ile anlaştı. Sarı kırmızılı yönetimin, Song'un transferi için Barcelona'ya herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği iddia edildi.

Felipe Melo'nun boşluğunun doldurulması konusunda kolları bir kez daha sıvayan Galatasaray, Alex Song konusunda bu kez çok ciddi adımlar attı. Kiralık oynadığı West Ham'da beklentileri karşılayamadığı için Slaven Bilic tarafından gözden çıkarılan Kamerunlu ön libero için Cenk Ergün, bir süredir çalışıyor.

BARÇA 3 MİLYON EURO İSTEDİ

Ergün, Song için ilk hamlesini yaklaşık 1 ay önce yaptı. İspanya'da Sampaoli'nin menajeir Chema Lillo ile görüşen sportif direktör, bu sırada Barcelona'nın kapısını çaldı. Kamerunlu oyuncuyu istediklerini aktardı. Fotospor'un haberine göre; Barça ilk etapta Song için 3 milyon Euro bonservis istedi. 1 ay içinde İspanya'ya her gittiğinde Barçalı yöneticilerle görüşen Ergün ise Kamerunluyu bedava almaya Katalanları ikna etti.

BU KEZ HAYIR DİYEMEYECEK

İşin asıl önemli kısmı ise şimdi başlıyor. Çünkü Song daha önce çocuğunun hastalığını bahane edip, İngiltere'de daha iyi hizmet göreceğini belirterek Londra takımı West Ham'a gitmeyi tercih etmişti. Çocuğunun hastalığı ortadan kalkan ve Galatasaray'ın bir kez daha kendisini ısrarlı şekilde istemesine Kamerunlu oyuncunun bu kez hayır demeyeceği konuşuluyor. Ayrıca amcası eski Galatasaraylı Rigobert Song'un da bu kez daha ikna edebilici olacağı belirtiliyor.

 

Alex Song, bedavaya Galatasaray'da

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...