Fernandao'ya büyük onur!

Düzenleyen:
Fernandao'ya büyük onur!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sezon başında kadroya dahil edilen yıldız golcü Fernandao, Alex'ten sonra idol olarak kabul edilen ilk Brezilyalı futbolcu olarak ilan edildi.

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Jose Fernandao için Brezilya'da özel bir analiz yapıldı. Brezilya'da oynadığı dönemlerde değerini gösteremeyen Fernandao'nun Avrupa'da ise idol gibi bir konuma ulaştığı aktarıldı.

TÜRKİYE'DE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Brezilya'da sürekli kiralık olduğu ve kulüp kulüp gezdiği anlatılan 29 yaşındaki yıldızın Türkiye'de yükselişe geçtiği vurgulandı. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Bursaspor'da gol kralı olan tecrübeli oyuncunun, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynadığı ve Türkiye tarafından milli takım için takip edildiği yazıldı. Hatta Fernandao'nun kulüpte idol Alex'ten sonra en sevilen Brezilyalı futbolcu olduğuna da dikkat çekildi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...