19 dakikada hat-trick yaptı

19 dakikada hat-trick yaptı

SPOR Haberleri

Copa Amerika’da Arjantin’in Panama’yı 5-0 yendiği maça Messi damga vurdu. 61’de oyuna giren süper yıldız 19 dakikada rakip ağları üç kez sarstı

Arjantin, Messi'nin yıldızlaştığı mücadelede Panama'yı 5-0 mağlup etti. Oyuna 61'de giren Arjantinli süper yıldız resitale 68'de attığı golle başlarken, diğer golleri 78 ve 87'de geldi. Attığı ilk golde Panama savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren 29 yaşındaki yıldız, fırsatçılığını konuşturdu ve şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Arjantinli forvet 78'de üstün frikik becerisini gösteren vuruşunda topu 90'a gönderdikten sonra 87'de alışılmış çalımlarıyla ceza sahasına girdikten sonra şık bir vuruşla üçlemeyi tamamladı. Arjantin'in diğer golleri Otamendi ve Agüero'dan geldi. Messi, Copa Amerika tarihinde sonradan oyuna girip hattrick yapan 2. oyuncu oldu. Bu başarıyı daha önce 1959'da Paulo Valentim göstermişti.

4 TAKIM ÇEYREK FİNALDE
 Copa Amerika gruplarında ikinci maçlar tamamlanırken dört takım çeyrek finale çıkmayı başardı. Bolivya'yı 5 golle geçen Arjantin, Şili, Bolivya ve Panama'nın bulunduğu D grubundan çıkmayı garantiledi. C Grubu'nda ise Meksika ve Venezuella bir üst tura çıktı. Gruplardan çıkmayı garantileyen son takım ise turnuvanın gizli favorisi James Rodriguez'li ve Carlos Bacca'lı Kolombiya oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...