Cacic: Çek Cumhuriyeti maçı, Türkiye'den daha çok endişelendiriyor

Düzenleyen:
Cacic: Çek Cumhuriyeti maçı, Türkiye'den daha çok endişelendiriyor

SPOR Haberleri

Hırvatistan Teknik Direktörü Cacic, "Maç beklediğim gibi geçti. Sıkı çalışmıştık. Çek Cumhuriyeti maçı Türkiye'den daha çok endişelendiriyor beni." dedi.

Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, Türkiye karşısında aldıkları galibiyet sonrasında maçın beklediği gibi geçtiğini söyledi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE PANİK YAPMADIK"

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ilk maçında Türkiye'ye karşı aldıkları 1 - 0'lık galibiyet sonrası konuşan Hırvat teknik adam, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Oyuncularımın öz güveni yerindeydi. Sıkı çalıştılar bugün bunu gösterdiler. Maç beklediğim gibi geçti. Oyun bizim kontrolümüzdeydi. 1 - 0'lık sonuç bizi gol yer miyiz diye hiç korkutmadı. Hiç bir şekilde panik yapmadık." diyerek, şunları söyledi:

"ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI DAHA ÇOK ENDİŞELENDİRİYOR"

"Fakat bir gol daha atabilirdik. Grup için oyuncularıma söyledim. Çek Cumhuriyeti maçı Türkiye'den daha çok endişelendiriyor beni. Daha önce de dile getirdim. Bütün takımlar bu turnuvanın içinde. Bundan sonra da olumlu sonuçlar alacağız tabi. En büyük hedefimiz iyi oynamak. Bugünkü maçta bile neleri yanlış yaptık onları analiz edeceğiz ve daha iyi çalışacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...