Milli Takım fanatiği teyze fenomen oldu

Düzenleyen:
Milli Takım fanatiği teyze fenomen oldu

SPOR Haberleri

A Milli Takımı fanatiği bir kadın, ay yıldızlıların ilk maçı öncesi çektiği bir video sosyal medyada paylaşılınca fenomen oldu. Paylaşım sitelerinde hızla yayılan video izlenme rekoru kırıyor.

Gaziantepli olduğu tahmin edilen ve yöre şivesiyle konuşan bir kadının, Milli Takımın Hırvatistan maçı öncesi çekilmiş videosu sosyal paylaşım sitelerine düştü. Mili takım fanatiği kadının, çekilen videodaki konuşmaları internette olay oldu. Görüntülerde ise maç görüntülerinin yer aldığı televizyonu izleyen yaşlı kadına, torunu, ‘nene hayırlı olsun, acar(yeni) televizyon almışsın’ diye soruyor. Yaşlı kadın ise torununa “Oğlum almayak mı? Euro 2016 başlayacak. Türkiye’nin maçı dörtte. Ha o komşularla birazdan ona bakıcık” cevabını veriyor.

İzleyenleri gülümseten ve şaşırtan görüntüler, izlenme rekorları kırıyor. Görüntüler, izleyenlerin olumlu ve olumsuz yorumlarını da alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...