Çiçek'ten Özal açıklaması

/ Kaynak: İHA
Çiçek'ten Özal açıklaması

Politika Haberleri  / İHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili, "Benim herkesten ricam, beklentim , kim ne biliyorsa, bu konuda ne fikir sahibiyse, elinde ne belge varsa, hiç geciktirmeden yargı makamlarına versinler" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili, "Benim herkesten ricam, beklentim , kim ne biliyorsa, bu konuda ne fikir sahibiyse, elinde ne belge varsa, hiç geciktirmeden yargı makamlarına versinler" dedi. nbsp;
TBMM Başkanı Çiçek, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anma programı kapsamında düzenlenen Mevlid-i Şerif'e katılmak üzere Yüksek Hızlı Tren ile Konya'ya geldi. Çiçek, Konya Garında Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Kerim Özkul ve Hüseyin Üzülmez, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve protokol mensupları tarafından karşılandı. Gar çıkışında basın mensuplarının, Semra Özal'ın savcılığa verdiği ifadesinde, Turgut Özal'ın öldürüldüğü ve öldüren kişinin Azerbaycan'da olduğu şeklinde verdiği ifadesiyle ilgili soru üzerine, "Benim bu konuda söyleyeceğim şey şudur. Benim ilke kararım var. Bir konu yargıya intikal ettiyse bugüne kadar o konularla ilgili hiçbir konuşma yapmadım. Ne bu dava, ne de başka bir şey. Benim herkesten ricam, beklentim, kim ne biliyorsa, bu konuda ne fikir sahibiyse, elinde ne belge varsa, hiç geciktirmeden yargı makamlarına versinler ve bu tereddütler, bu spekülasyonlar da ortadan kalksın. Benim beklentim bu, talebim de bu. Onun için yargının kararını bekleyelim" dedi.
TBMM Başkanı Çiçek, buradan ayrıldıktan sonra Hacıveyiszade Camisi'ne giderek Mevlid-i Şerif'e katıldı.


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...