Disipline sevk edilen Yılmaz CHP'yi topa tuttu

Disipline sevk edilen Yılmaz CHP'yi topa tuttu

Politika Haberleri

CHP'de kapalı grup toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nu CIA ajanı olmakla suçlayıp üzerine yürüdüğü için disipline sevk edilen Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, sessizliğini bozdu.

CHP'de kapalı grup toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nu CIA ajanı olmakla suçlayıp üzerine yürüdüğü için disipline sevk edilen Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, sessizliğini bozdu. Yazılı bir açıklama yapan Yılmaz, "Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, teröristlere 'iyi çocuklar' diyor. İstanbul milletvekili Faik Tünay, 'CHP'li değilim' diyor. Sezgin Tanrıkulu, Wikilaks belgelerinde Tr 705 koduyla bilgi veren Kürt kaynağı gösteriliyor. Program, tüzük ve ilkelerine bu denli aykırı sözler söyleyen, eylemlerde bulunan kişiler sorgulanmazken, benim disiplin kuruluna sevk edilmemin anlamı nedir?" diye sordu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...