Kartal'dan F.Bahçe taraftar sitesine sert tepki

Düzenleyen:
Kartal'dan F.Bahçe taraftar sitesine sert tepki

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı yönetim, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi helikopterle Vodafone Arena'ya inen darbecilerin görüntüleri üzerinden, Beşiktaş kulübüne eleştiriler yönelten Fenerbahçe'nin taraftar sitesi 12numara.org’a sert tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Bir taraftar sitesi, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında Vodafone Arena Stadı’na da helikopterle inen vatan hainlerinin görüntülerini bahane ederek kulübümüze karşı iftira ve algı operasyonu yapmaya çalışmıştır. Daha sonra alçakça imalarını korkarak silen bu taraftar sitesi hakkında kulübümüz tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. Beşiktaş’ın hak ve menfaatlerinin sonuna kadar korunacağını ve ilgili kişilerin hukuk karşısında hesap vereceğini tüm kamuoyunun bilmesini isteriz" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...