Anlaşma yok! Biz hariç bütün dünya izleyecek...

Düzenleyen:
Anlaşma yok! Biz hariç bütün dünya izleyecek...

SPOR Haberleri

Saran Grup'la TRT'nin, Rio Olimpiyat Oyunları'nın yayınlanması konusunda henüz bir anlaşma sağlayamadığı ortaya çıktı. Olimpiyatların başlamasına 1 hafta kala anlaşma yapılmazsa organizasyon Türkiye'de yayınlanmayacak.

Tüm dünya 5-21 Ağustos tarihlerinde Brezilya'da düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyatları'nı sabırsızlıkla beklerken, Türkiye'de şok bir gelişme yaşandı. Oyunların Türkiye'deki haklarını elinde bulunduran Saran Grup, TRT ile anlaşamadı.

TRT TEKLİF YAPTI AMA...

Edinilen bilgiye göre 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nın Türkiye'deki yayın hakları iş adamı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Grup'ta bulunuyor. TRT'nin, tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi oyunları yayınlamaya talip olduğu ancak Saran Grup'un istediği rakamın yüksek bulunması nedeniyle anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

HENÜZ ANLAŞMA YOK

Yani, dev organizasyonun başlamasına bir hafta kala, Türkiye'den herhangi bir TV kanalı, henüz yayın hakları ile ilgili bir anlaşma yapamadı. İki tarafın bir iki gün içinde yeniden bir araya gelerek krizi çözmeye çalışacakları iddia edildi.

Yaşanan bu yayın krizi tatlıya bağlanmazsa, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları, Türkiye'deki sporseverlerle buluşamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...