Fenerbahçe’ye 10 numara mesaj!

Fenerbahçe’ye 10 numara mesaj!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için uzun süredir uğraştığı Faslı futbolcu, sarı-lacivertli atkı ile poz verdi

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Twente'nin 10 numarası Hakim Ziyech, önceki gün takımının Konyaspor ile oynadığı hazırlık maçında sahne aldı. Bir penaltı kaçıran ve Twente'nin tek golünü atan Faslı yıldızın maç öncesi çekilen bir görüntüsü ise sosyal medyada yankı uyandırdı. F.Bahçe atkılı bir taraftarla birlikte fotoğraf çektiren Ziyech, bu sırada yapılan "Şampiyon Fenerbahçe" tezahüratlarına da gülümseyerek karşılık verdi.

VAN PERSİE'YE BAĞLI
Hollanda ekibinin 10 milyon Euro'luk bonservis istediğini aşağı çekmeye çalışan ve pazarlıklara devam eden sarı-lacivertli yönetim, bu transferi bitirebilmek için kaynak oluşturmak zorunda. Bunun için de yıldız bir ismin satışını bekleyen F.Bahçe, özellikle Robin van Persie'ye gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

9 NUMARA VAN PERSİE!
Fenerbahçe'deki durumu arapsaçına dönen ve ismi İskoç devi Glasgow Rangers ile anılan Robin van Persie'yi bir Rangers taraftarı çoktan transfer etti! Rangers'in menajeri Mark Warburton'un önceki gün yalanladığı yıldız futbolcu için bir taraftar, Hollandalı'nın ismini, 9 numara eşliğinde formasına yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...