Kaleciydi stoper oldu

Düzenleyen:
Kaleciydi stoper oldu

SPOR Haberleri

Stoper krizi çeken Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bazı antrenmanlarda kaleci Fabricio'yu takımı tamamlamak için stoperde ve orta sahada oynatmak zorunda kaldı.

2016 - 2017 sezonu hazırlıklarına 8 Temmuz'da İstanbul'da start veren Beşiktaş, 20 Temmuz'da gittiği Avusturya kampını tamamlayıp Türkiye'ye döndü. Kamp süresince 4 hazırlık maçı planlayan Beşiktaş hem iptal olan Ufa maçı, hem de hava muhalafeti sebebiyle yarıda kalan Hoffenheim mücadelesi yüzünden kamp boyunca toplam 2.5 maç oynayabildi.

GOMEZ VE SOSA KRİZİ

Mario Gomez'in gelmeyeceğini açıklamasıyla Alman yıldızın alternatifini bulamayan Beşiktaş'ta Milan ile anlaştığı öne sürülen Sosa, kamptaki tavırları nedeniyle İstanbul'a gönderildi.

GÜNEŞ'TEN YÖNETİME MESAJ

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Arjantinli Jose Sosa'nın yerine Oğuzhan'ı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'in "Lig ve Avrupa'ya hazır değiliz" cümlesi de Beşiktaş yönetimine net bir mesajdı...

FABRI STOPER OLDU!

Marcelo-Rhodolfo- Alexis ve Milosevic'le başlayan kamp Milosevic'in İsveç Olimpik Milli Takımı'na gitmesi, Alexis'in de İspanya'ya transfer olmasıyla 2 stoperle tamamlandı.

Öyleki Güneş bazı antrenmanlarda Fabricio'yu takımı tamamlamak için stoperde ve orta sahada oynatmak zorunda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...