Nerede bu RvP?

Düzenleyen:
Nerede bu RvP?

SPOR Haberleri

Van Persie sakatlığı nedeniyle Monaco kadrosuna alınmadı. Hollandalı yıldızın transfer görüşmeleri yaptığı iddia edildi

M.Emin ULUÇ

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü bekleneni alamadığı Robin van Persie, yeni sezonda da sıkıntı verecek gibi görünüyor. Tabii takımda kalırsa! Vitor Pereira’yla yıldızı barışmayan ve Portekizli’nin görevde kalmasından rahatsız olan Hollandalı golcü, Topuk Yaylası kampında sakatlık bahanesinin arkasına sığınarak kendisini takımdan soyutlamıştı. Sarı-lacivertlilerin oynadığı ilk 5 hazırlık maçında forma giymeyen RvP, ancak Al Faisaly karşılaşmasında görev almış ancak yine sakatlanmıştı. Darbeye bağlı adale rahatsızlığı nedeniyle idmanlara katılmayan Hollandalı, Kadıköy’deki Monaco mücadelesinde kadroya alınmamıştı. RvP, deplasmandaki rövanşa da götürülmedi.

Gizli kapaklı işler

Antrenmanlara çıkmayan Robin van Persie hakkında kulüpten hiçbir bilgilendirme yapılmazken, bazı kaynaklar tecrübeli golcünün Samandıra’da olduğunu ve bir an önce toparlanması için özel program uygulandığını belirtti. Ancak, bir diğer kaynaktan edinilen bilgiye göre ise Robin van Persie’nin sakatlığı bulunmuyor. Hollandalı yıldız, Pereira’yla çalışmak istemediği için bu bahanenin arkasına sığınıyor ve transfer görüşmelerinde bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...