7 yıllık hasret bitiyor

Düzenleyen:
7 yıllık hasret bitiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, 2009'dan beri kadrosuna katmak istediği İsviçreli golcü Eren Derdiyok'u tam 7 yıl sonra kadrosuna katıyor.

Galatasaray Eren Derdiyok'a tam 7 yıl sonra kavuşuyor. Sarı-Kırmızılılar ilk olarak 7 yıl önce resmi teklif götürdüğü Eren Derdiyok ile 2016-2017 sezonu itibariyle 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılılar, Eren'i ilk kez 2009'da istedi. O sezon Rijkaard'ın uzun boylu bir forvet istemesiyle yönetim Eren'e talip oldu ama Basel onu 3.8 milyon Euro'ya Leverkusen'e sattı. Galatasaray'da Jo'yu kiraladı.

TERİM TERCİH ETMEDİ

Bir sezon sonra Eren bu kez Leverkusen'den istendi ama olumsuz cevap alındı, bu kez de Stancu transferi gerçekleşti. 2011 sezonunda ise Eren, Galatasaray'a yakındı. Fakat Fatih Terim, Johan Elmander'i tercih etti.

EREN YERİNE UMUT BULUT

2013 sezonunda ise Eren bu kez kiralık olarak Galatasaray'a gelecekti. Terim bir kez daha İsviçre pasaportlu oyuncunun üzerini çizdi. Eren'in yerine alınan Umut Bulut'a 3 milyon Euro ödendi.

PANDEV İÇİN 2.5 MİLYON EURO

Bir sonraki sezon ise Eren bu kez de Pandev'e kurban oldu. Prandelli, birinci değil ikinci forvet istediği için bonservisi elinde olan Makedon oyuncu alındı. Eren ise 2.5 milyon Euro bonservis bedeline Kasımpaşa'ya gitti.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'I DA PEŞİNDEN KOŞTURDU

Fenerbahçe, Eren Derdiyok için ilk teklifi 2009'da yaptı. Eren o dönemde Leverkusen'e gitti. Fenerbahçe, Gökhan Ünal'ı aldı. 2011'de Fenerbahçe, Bienvenu'yu almadan önce Eren'e teklif götürdü ama Leverkusen kabul etmedi. 2012'de devre arasında Webo alınmadan önce de Eren için teklif yapılmıştı.

Beşiktaş ise Eren için ilk teklifini 2010'da yaptı. Hugo Almeida'dan önce Eren'e teklif yapıldı. 2011'de önce sezon başında Mustafa Pektemek'in yerine, devre arasında ise Edu'nun yerine transfer edilmek istendi. 2012'de Samet Aybaba istedi ama kendisine Batuhan ve Niang kiralandı. 2016 yani bu sezon Fikret Orman'da Kasımpaşa'dan Eren için fiyat istediklerini açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...