Pereira'nın Fenerbahçe'de geleceği tartışılıyor

Düzenleyen:
Pereira'nın Fenerbahçe'de geleceği tartışılıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Fransız ekibi Monaco'ya 3-1 mağlup olup Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın sarı lacivertli takımdaki geleceğini tartışmaya başladı.

Monaco'ya elenip Şampiyonlar Ligi hedefinden bir kez daha uzaklaşan Fenerbahçe'de oklar teknik direktör Vitor Pereria'nın üzerine çevrildi. Geçtiğimiz yıl da Shaktar'a elenerek Devler Ligi'nde mücadele etme şansını kaybeden Fenerbahçe'de camia ve taraftardan Portekizli teknik adama önemli eleştiriler yapılıyor.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Monaco maçı sonrası,'Mücadeleye isteksiz başladık' şeklindeki açıklaması Pereira'nın ciddi şekilde geleceğinin tartışılmasına neden oldu. Özellikle yöneticilerin maç sırasındaki isteksizlik yüzünden Portekizli teknik adamı eleştirirken, taraftarlar da sosyal medyada, takımı mental olarak maça hazırlama görevinin teknik adamda olduğunu dile getirdiler.

PEREIRA CİDDİ ŞEKİLDE TARTIŞILIYOR

Teknik direktör Vitor Pereira'nın sarı lacivertli takımdaki geleceği tartışılırken, yönetimde de bu konunun gündeme gelmesi bekleniyor.

FUTBOLCULARA KIZGIN

Takımına Monaco maçı sonrası ve pazar günü için izin veren teknik direktör Pereira'nın maç sonrası soyunma odasında isteksizliğin nedenini futbolcularına da sorduğu ve bu konuda sinirliği olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...