FETÖ'nün 1161 kitap ve CD'sine el konuldu

Düzenleyen:
FETÖ'nün 1161 kitap ve CD'sine el konuldu

GÜNDEM Haberleri

FETÖ/PYD terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in yazdığı kitap cd ve teyp kasedi olmak üzere 1161 materyaline el konuldu. Kitap, CD ve kasetler, adli emanete alındı

Kayseri polisi İstanbul Bakırköy 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nin 28 Temmuz’da aldığı karar uyarınca FETÖ terör örgütünün lideri olduğu bildirilen Fetullah Gülen’in halk üzerinde sempati kazanıp, örgüte eleman kazandırmak amacıyla yazdığı ileri sürülen tüm yayınları ile İstanbul Bakırköy 3. Sulh Ceza Mahkemesi hakimliğinin 29 Temmuz’da aldığı ikinci bir karar üzerine Kayseri’de 130 işyeri ile kitap reyonu bulunan AVM’lerde denetim yapıldı. 1088 kitap, 66 CD ve 7 teyp kasedi olmak üzere il genelindeki denetimler sonucu 1161 materyal ele geçirildi. Yasaklanmış metaryeller, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...