Gülen’den Batı’ya: Erdoğan’ı düşürün

Düzenleyen:
Gülen’den Batı’ya: Erdoğan’ı düşürün

GÜNDEM Haberleri

Fethullah Gülen, İsrail yanlısı Filistinli muhalif Dahlan’ın Mısır’daki televizyonu aracılığıyla Obama ve AB’li liderlere yalvardı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Pensilvanya’daki lideri Fetullah Gülen, adamlarının 15 Temmuz darbe girişimini becerememesinin ardından bir hafta içerisinde Batılı liderlere ikinci defa seslendi. Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketinin eski yöneticisi Muhammed Dahlan’ın sahip olduğu Mısır’daki El Gad El Arabi TV’ye konuşan FETÖ’nün lideri, ABD’li ve Avrupalı liderlere seslenerek, “Erdoğan’ı bir an önce düşürün” çağrısında bulundu. Batılı liderlere âdeta yalvaran terör örgütü lideri Gülen, “Batı, bir an önce Türkiye’ye müdahale etmeli. AK Parti hükümeti yönetimden indirilmeli. Aksi halde ülkede iç savaş çıkacak. Erdoğan, liderlikte durduğu sürece Orta Doğu’da barışın olması mümkün değil” şeklinde garip cümleler de kurdu. Gülen, Amerika’dan Mısır’a kaçacağı söylendiği bu günlerde Mısır televizyonuna konuşan “ABD’den kaçacağınız söyleniyor. Bu doğru mu?” sorusunu ise cevapsız bıraktığı görüldü. 
BAŞARISIZ OLUNCA KINADI!
Bu arada, El Gad TV’nin sahibi Dahlan’ın Gülen ile ilişkisi olduğu öğrenildi. Middle East Eye’nin Genel Yayın Yönetmeni David Hearst, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) hükümetinin FETÖ darbecilerine Dahlan aracılığıyla para gönderdiğini belirtti. Türk istihbarat servislerine yakın kaynaklara dayandırdığı yazısında Hearst, Hamas’a karşı bir darbe tasarlamak ve Yaser Arafat’a suikast planlamak gibi suçlamalar da yöneltilen Filistinli Muhammed Dahlan’ın BAE’den aldığı paraları darbecilere gönderdiğini söyledi. Bilindiği gibi BAE hükümeti ancak 16 saat sonra, yani ancak darbe girişiminin başarısız olduğu kesinleşince bu girişimi kınamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...