G.Saray, Luis Nani'yi yaktı

Düzenleyen:
G.Saray, Luis Nani'yi yaktı

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası Finali'nde kırmızı kart gören Portekizli yıldız Luis Nani, yeni takımı Valencia'nın Las Palmas ile oynayacağı La Liga açılış maçında sahada olmayacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası Finali, Luis Nani'nin başını yaktı. Portekizli yıldız bu maçta gördüğü kırmızı karttan dolayı Valencia'nın ilk La Liga maçında oynayamayacak.

MAÇ SONU İTİRAZ ETMİŞTİ

Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan'a maç sonunda itiraz eden Nani, kırmızı kart ile cezalandırılmıştı. Nani, Valencia'nın Mestalla'da oynayacağı Las Palmas mücadelesinde takımını yalnız bıracak.

8.5 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Manchester United'dan transfer edilen ve 2015-16 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Nani, 8.5 milyon Euro transfer bedeliyle Valencia'ya transfer oldu. 29 yaşındaki futbolcu Portekiz formasıyla Euro 2016 şampiyonluğu yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...