Galatasaray'dan ayrıldı, geri döneceğim dedi...

Düzenleyen:
Galatasaray'dan ayrıldı, geri döneceğim dedi...

SPOR Haberleri

Galatasaray'da kaleci antrenörlüğü görevinden ayrılan Brezilyalı Taffarel, "Öyle güzel duygularla ayrılıyorum ki geri döneceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'daki kaleci antrenörlüğü görevinden ayrılan Claudio Taffarel, sarı kırmızılı kulübe veda etti. Çarşamba günü düzenlenen barbekü partisiyle birlikte teknik heyetle, sarı-kırmızılı takımla ve Florya çalışanları ile vedalaşan Taffarel, son röportajını GS TV'den Deniz Gülen'e verdi. Erkan Gökçe'nin görüntülediği röportajda Claudio Taffarel'in cümleleri şöyle:

Galatasaray'dan ayrıldı, geri döneceğim dedi...

"GERİ DÖNECEĞİM"

"Futbolculuk kariyerimde buradan iyi ayrılmamıştım. Geri dönmeyeceğimi düşünmüştüm. Bugün de antrenör olarak ayrılıyorum. Bu kez başka duygularla ayrılıyorum. Öyle güzel duygularla ayrılıyorum ki geri döneceğimi düşünüyorum."

"BİZ DEĞİL CAMİA BAŞARILI"

"Galatasaray çok özel bir camia. Buranın inanılmaz güzel bir ortamı var. Bunu kaleci olarak da antrenör olarak da gördüm. Galatasaray birlik, beraberlik olduğu sürece daha iyi yerlere gelecektir. Benim ve şimdiki kalecilerin başarı sebebi bizler değiliz; Galatasaray camiası ve camianın bize sundukları."

"ARSENAL MAÇI VE 5 SENE"

"Kaleci olarak unutamadığım maç, UEFA Kupası'nı kazandığımız Arsenal finali. Kaleci antrenörü olarak unutamadığım an ise sadece bir gün değil, 5 yılın tamamı. Çünkü buraya geldiğimde meslek anlamında hiçbir şey bilmiyordum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...