Kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in babası konuştu

Düzenleyen:
Kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in babası konuştu

YAŞAM Haberleri

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası, oğlunun adı verilen meydanda konuştu.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne destek için Niğde'de vatandaşlar meydanlarda toplandı.

Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda vatandaşlar, Yenikapı’da düzenlenen mitingi dev ekran aracılığıyla canlı olarak izledi.
Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir de oğlunun adı verilen meydandaydı.

Baba Halisdemir burada yaptığı konuşmada, "Evladıma, bana ve Türk milletine bu gururu verdiği için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Oğlunun Kuzey Irak, Güneydoğu, Afganistan ve Avrupa'daki tüm görevlerini bitirdiğini aktaran baba Halisdemir, "Ben görevleri bittikten sonra 'yoruldun mu' diye sorduğumda, 'baba ben kesinlikle yorulmadım' dedi." ifadelerini kullandı.

"RÜYAMDA GÖRDÜM"

Halisdemir, oğlunu rüyasında gördüğünü anlatarak, "Oğluma 'nereye gidiyorsun' diye sordum. 'Baba nöbetim var, nöbete gidiyorum' dedi. Ben yüce Türk milletine teşekkür ediyorum. Söylenecek çok şey var ama kendimi tutamıyorum." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...