Adriano, transferdeki kritik olayı anlattı

Düzenleyen:
Adriano, transferdeki kritik olayı anlattı

SPOR Haberleri

“Arda Turan ilk günden bu yana Beşiktaş hakkında olumlu konuştu. Buraya gelmemde etkisi büyük”

Kara Kartal’ın İsmail Köybaşı’nın yerine aldığı Adriano imza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getirdi: “”5 sene Sevilla'da 6 sene de Barcelona'da oynadım, şu anda da Beşiktaş'tayım ve çok mutluyum. Takım için buraya geldim ve katkı sağlamak istiyorum. Camiamıza beni karşılama şeklinden dolayı da çok teşekkür ediyorum.  Söylenenlerin tersine çok farklı bir ortamla karşılaştık bu şehirde. Eşim de gayet mutlu ve mükemmel bir şehir de yaşıyoruz. Her gün kendimi daha iyi hissediyorum, hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Sadece saha içerisinde dil problemi var, o da ortadan kalkıyor. Büyük takımlardan geldim ve kazanma alışkanlığım var. Burada da görüyorum ki kazanmaya alışık bir takım var." 

"Türkiye güvenli bir ülke"

“Türkiye'de daha önce Sevilla ile UEFA maçı oynadım, burada da oynayan arkadaşlarım var. Bir futbolcunun İstanbul'a gelip, adapte olamaması gibi bir durum söz konusu değil. Burası güvenli bir ülke… Gün içerisinde görüyoruz turistler geziyor. Brezilya'dan 11 sene önce ayrıldım, Avrupa'ya adapte oldum, buraya da adapte olacağım. Beşiktaş için kupalar kazanmak istiyorum, takım arkadaşlarıma bakınca da bunu görüyorum. Arda Turan ilk günden bu yana Beşiktaş hakkında olumlu konuştu. Başkanımız ile beraber Beşiktaş'a transferimde kritik bir rol oynadı. “

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...