Beşiktaş'ta Sosa'nın dönüşü camiayı sevindirdi

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Sosa'nın dönüşü camiayı sevindirdi

SPOR Haberleri

Ayrılmak için her yolu deneyen, bahaneler üreten ancak Kartal Yuvası’nda kalan Arjantinli “yeni transfer gibi” görüldü.

Yeni sezon öncesi transferin sessiz ve sakin takımlarından Beşiktaş önemli bir takviye yaptı… JOSE SOSA… Şampiyonluk sonrası “ayrılık” şarkıları söyleyen, Türkiye’deki terör olaylarını bahane eden, Milan’ın aklını çelmesiyle köprüleri atan, disiplinsiz davranışlar içerisine giren, bir yandan da kalmak için “zam”lı tarife isteyen Arjantinli kaldı… Avusturya kampında takımın huzurunu bozduğu gerekçesiyle bir süredir kadro dışı olan ve önceki gün ailesini İstanbul’a getiren Jose Sosa affedildi… Takım arkadaşlarından ve teknik ekipten özür dileyen geçen sezonun asist kralının bu tavrı camiada büyük sevince sebep oldu.

Güneş’in kafası rahatladı

Neden olmasın ki… Jose Sosa’nın ayrılığı Beşiktaş’ta yeni bir 10 numara demekti. Ya takım içinden alternatif bir isim çıkarılacaktı ya da takviye olacaktı. Jose Sosa’nın takıma dönmesine en çok sevinen kuşkusuz teknik direktör Şenol Güneş oldu… Kamp döneminde Sosa’nın bölgesinde Aras, Oğuzhan ve Tolgay Arslan denemesinde bulunan ancak istediği verimi alamayan başarılı teknik adam, Arjantinlinin kalma kararı sonrası diğer problemlere odaklanacak.

Bundan sonrası Şenol Güneş'te

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Jose Sosa’nın affedilmesini değerlendirdi: “Olasılıkları söylemiştim. O olasılıklardan birincisi (Takım arkadaşlarından ve teknik ekipten özür dileme) oldu. Bizim niyetimizin de o olduğunu söyledim. Onun da doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Bundan sonrası Şenol hocamızda. Artık takım arkadaşları ile beraber olacak. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Her seferinde söylüyorum. Burası Beşiktaş ve herkes Beşiktaş’ın ne olduğunu bilecek ve ona göre hareket edecek.” 

 

"Nereye isterlerse başvursunlar" 

Samuel Eto’o iki kulüp arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. Hele ki Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın önceki gün Eto’o ve kulübü Antalyaspor ile ilgili yaptığı açıklamalar gerilimi daha da yükseltti… Antalyaspor Kulübü, oyuncularının aklını çeldiği gerekçesiyle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı şikayet edeceklerini açıklarken siyah-beyazlılardan cevap geldi. Resmi siteden Orman’ın yanlış anlaşıldığı ve gayri ahlaki eylemde bulunulmayacağı vurgulandı. Ardından Orman bu konuda Antalyaspor’un şikayetini değerlendirip “Nereye istiyorlarsa başvursunlar. Biz bir oyuncu yüzünden hiçbir camia ile kötü olmayız. Bizim oyuncu ile bir tasarrufumuz yok. Artık ilgimizin de olmadığını ifade ettik. Allah yollarını açık etsin” dedi.

Kuru kuru olmaz frikik golü isteriz

∂ En iyi özrü sahada dilemeli.
∂ Dön dolaş yine yuvana gel.
∂ Taraftardan da özür dilesin.
∂ Özlettin kendini asist kralı.
∂ Sırada Mario Gomez var.
∂ Kuru özür olmaz frikik golü.

Stoper ve forvet bekliyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Jose Sosa olayıyla rahatladı gözünü geri ve ileriye çevirdi… Şampiyonlar Ligi için eldeki mevcut kadronun yeterli olmadığını her defasında tekrarlayan, başarı için rotasyon sağlayacak, rekabeti artıracak geniş kadro olmasına vurgu yapan başarılı hoca bir an önce stoper ve forvet olayının da netlik kazanmasını istiyor. Sebebi ise gelecek olan yeni transferlerin takıma adaptasyonunu sağlamak ve lige hazır girmek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...