Adalet Bakanlığı önünde iş kuyruğu

Düzenleyen:
Adalet Bakanlığı önünde iş kuyruğu

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanlığınca, mühendis, mimar, koruma ile güvenlik görevlisi, şoför, hizmetli ve ilgili mahkemelerde çalıştırılmak üzere psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacılardan oluşan 145 kişinin işe alınacağı duyuruldu.

Bakanlık bünyesindeki açık olan kadrolara yerleşmek isteyenler, başvuruda bulunmak için bakanlık önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Başvuruların sona ermesinin ardından yapılacak sözlü ve uygulama sınavından sonra başarılı olan kişiler ilgili kadrolara atanacak. Başvuruda bulunmak isteyenlerde, lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3, önlisans mezunları için 2014 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93, ortaöğretim mezunları için Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden 70 ve daha üzeri puan almış olma şartı bulunuyor. Müracatlar bugün son buluyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...