Pereira'ya büyük darbe!

Düzenleyen:
Pereira'ya büyük darbe!

SPOR Haberleri

Vitor Pereira’yı yüksek tazminatı nedeniyle kovamayan ve istifa etmesini bekleyen sarı lacivertli yönetim, dün hocanın 3 Portekizli yardımcısının görevine resmen son verdi.

Şampiyonlar Ligi 3'ncü ön eleme turunda Monaco karşısında yaşanan hüsran sonrası teknik direktör Vitor Pereira’yla yolları bir şekilde ayırma kararı alan F.Bahçe yönetimi dün ilk hamlesini yaptı. Portekizli çalıştırıcıyı yaklaşık 4 milyon Euro’luk tazminatı nedeniyle kovmaya sıcak bakmayan sarı-lacivertliler, tecrübeli hocayı istifaya çağırmıştı ancak Pereira buna yanaşmamıştı.

Bunun üzerine sarı-lacivertli yönetim daha önce sportif direktör Guiliano Terraneo’da yaptığı gibi Pereira’nın da istifa etmesi için hocaya ‘yıldırma politikası’ uygulama kararı almıştı. İşte sarı-lacivertliler bu amaç doğrultusunda dün akşam çok kritik bir adım attı. Vitor Pereira ile birlikte F.Bahçe’de göreve gelen, hocanın Portekizli 3 yardımcısı Filipe Almeida, Luis Miguel ve Pedro Ribeiro’nun görevlerine resmen son verildi.

YALNIZ KALACAK

BU kararla Pereira’yı yalnız bırakıp istifa kararı almasını sağlamayı amaçlayan yönetim, beklediği sonuç çıkmazsa bu hedef doğrultusunda yeni hamleler de yapacak. F.Bahçe’nin bugün gerçekleştireceği antrenmanda 3 Portekizli antrenör yer almayacak. Yerlerine altyapıdan hocalar çıkacak.

ÖTE yandan F.Bahçe’de Türk yardımcı antenörler Fatih Yıldız, Zeki Göle, Melikşah Sezgin ve İtalyan kaleci antrenörü Paolo Orlandoni ise görevlerine devam ediyorlar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...