Otomobil şarampole devrildi, 1 ölü 2 de yaralı var

Düzenleyen:
Otomobil şarampole devrildi, 1 ölü 2 de yaralı var

YAŞAM Haberleri

Adıyaman’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilen otomobilde bulunan Veysi Cankaraaslan öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Adıyaman-Kahta karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Mehmet Cankaraaslan yönetimindeki 44 KF 554 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla şarampole devrildi. Devrilen otomobilin sürücüsü Mehmet ile yanında bulunan akrabaları Nevzat ve Veysi Cankaraaslan yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan Veysi Cankaraaslan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Veysi Cankaraaslan’ın cesedi otopsi için morga konulurken, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...