Cezada geri adım yok

Cezada geri adım yok

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek forma sponsorluğu için düzenlenen basın toplantısında Sneijder ve Selçuk başta olmak üzere futbolculara verilen disiplin cezalarından geri adım atmadı ve "Bu disiplin yönetmeliğinin bir gereğidir, yönetim kurulu böyle bir karar almıştır" dedi.

Transfer operasyonu hakkında isim vermekten kaçınan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son dönemde yapılan transferlerin kulübe maliyetiyle ilgili sorulan bir soru üzerine "Transferlerin spor hayatının vazgeçilmezi, kulüp olarak hesabımızı yaptık, her şey belli bir matematik içinde gelişiyor" diye konuştu.

KARTAL'IN GERİSİNDE
Nef ile yaptığı anlaşma ile yeni sezonda 9.5 milyon TL, toplamda ise 31 milyon TL kazanacak olan Galatasaray Kulübü, sezonda 10.3 milyon TL kasasına koyacak. Sarı kırmızılı ekibin geliri senede 17.2 milyon TL kazanan Beşiktaş'ın gerisinde kaldı.

ASLAN'DAN 52 MİLYONLUK İMZA
Galatasaray, göğüs reklamı için NEF ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Aslan, 3 yıl için 31 milyon TL garanti ücret alacak. 2018-2019 sezonu sonuna kadar devam edecek anlaşmada primlerle 52 milyon TL'ye çıkabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...