İzmir'deki FETÖ soruşturmasında 42 asker adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İzmir'deki FETÖ soruşturmasında 42 asker adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında rütbelilerin de bulunduğu Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli 42 kişi adliyeye sevk edildi.

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında rütbelilerin de bulunduğu Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli, 42 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele operasyon için giden darbeci askerlerin 3 helikopterle havalandığı Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli aralarında albay ve yarbay rütbesinde askerlerin de olduğu çoğunluğu astsubay 42 kişinin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, "silahlı FETÖ üyesi olmak" suçlamasıyla İzmir Adliyesine sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...