Hakan Ünsal: 'Evlendikten sonra gerçekleri anladım'

Düzenleyen:
Hakan Ünsal: 'Evlendikten sonra gerçekleri anladım'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, "Dinimizi öğrenmek adına cemaate katılmıştım. Evlendikten sonra koptum. Eşim bana gerçekleri anlattı" dedi.

Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Hakan Ünsal, cemaatin içindeki dönemlerle ilgili katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

"EVLİLİĞİMDEN SONRA CEMAATTEN AYRILDIM"

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in sohbetindeki görüntüleri ortaya çıkan Hakan Ünsal, ''Safiyene niyetlerle dinimizi öğrenmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak için sohbetlerde bulunduk. Cemaatten evliliğimden sonra koptum. Eşim bana bazı gerçekleri anlattı ve uzaklaştım. Fatih Terim sohbetlere katılmadı. Başka takımlarda cemaate bağlı isimler var mı bilmiyoruum. Durumu iyi olmayan kişilere yardım amaçlı cemaate para verdim.'' açıklamalarında bulundu.

HAKAN ŞÜKÜR'Ü O GÜN SİLDİM

FETÖ'cü Hakan Şükür ile ipleri kopardığını belirten Hakan Ünsal, '' Ben Gezi olaylarından sonra Kazlıçeşme'deki mitinge giderek safımı belli etmeye geldim dedim. Benim o günden bugüne duruşumda hiçbir değişiklik yok. Bu dersane olaylarından sonra uzak-yakın ya ilişkimi kestim, ya da mesafe koydum. En son Hakan Şükür'ü 17 Aralık sabah aradım. Niçin istifa ettiğini sormak için. Çünkü çok samimi gelmedi işin açıkçası. İnanmadım zaten ama dediğim gibi o gün bugündür ilişkiyi kestim hiç görüşmedim'' ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'A DESTEK VERDİ, KUTLUYORUM"

Söz konusu konuşmanın ardından konuşan gazeteci-yazar Nevzat Çiçek ''Hakan Ünsal 17-25 Aralık kumpasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kazlıçeşme mitinginde destek veren isimlerden biridir. Kendisini tebrik ediyorum.'' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...