Kaynak: Milletimiz 96 yıl sonra bir kez daha ümmetin sigortası olduğunu gösterdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kaynak: Milletimiz 96 yıl sonra bir kez daha ümmetin sigortası olduğunu gösterdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Milletimiz Çanakkale'den 101 yıl sonra, milli mücadeleden yaklaşık 96 yıl sonra bir kez daha ümmetin sigortası olduğunu gösterdi" dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Mademki laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletiyiz, bu dört ilke vazgeçilmez ilkelerimiz arasında, değiştirilemez ilkelerimiz arasında o zaman bu ilkeleri ayakta tutacak sistemi de birlikte inşa etmemiz lazım." dedi.

Kaynak, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bazı ilçe belediyeleri ve parti yetkilileriyle CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Esat Şengül ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaynak, burada yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından bütün partilerle önemli bir demokrasi mücadelesi verildiğini hatırlattı.

CHP İl Başkanı Şengül de Kaynak'a ziyaretin dolayı teşekkür ederek, ilk defa partilerine bir başbakan yardımcısının geldiğini ifade etti.

MHP İl Başkanlığını ziyaret

Daha sonra MHP İl Başkanlığına geçen Başbakan Yardımcısı Kaynak, burada İl Başkanı Süleyman Öner, ilçe başkanları ve parti yönetimi tarafından karşılandı.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Kaynak, FETÖ'nün Türkiye'de yaptığı tahribatı anlattı.

Kaynak, FETÖ elebaşının, dinlerarası diyalog gibi bir süreçle bambaşka bir dini algı oluşturmaya çalıştığına dikkati çekti.

"Milletimiz Çanakkale'den 101 yıl sonra, milli mücadeleden yaklaşık 96 yıl sonra bir kez daha ümmetin sigortası olduğunu gösterdi." diyen Veysi Kaynak, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da iktidar sorumluluğu olarak yapacak bir çok işimiz var. Onun için desteklere ihtiyacımız var. MHP grubu doğru olduğuna inandığı hususlarda tam destek olarak hükümetimizle birebir büyük bir vazife yapıyor. İşte Olağanüstü Hal ilan edildi. Türkiye'de ilk defa OHAL millete karşı değil devletin kendisine karşı ilan edildi."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...