Ali Koç: 'Yatırım hamlesi başlatacağız'

Düzenleyen:
Ali Koç: 'Yatırım hamlesi başlatacağız'

Ekonomi Haberleri

Darbe girişiminin Türk ekonomisinin sağlam temellere dayandığını bir defa daha ortaya koyduğunu belirten Koç, "Yeni bir yatırım hamlesi başlatacağız" dedi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, yeni teşvik sistemiyle yatırım hamlesi başlatacaklarını bildirdi. Darbe girişiminin halkın, devletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, liderlerin ve kolluk kuvvetlerinin demokrasiye olan inancıyla bertaraf edildiğini dile getiren Koç, "Felaketin eşiğinden döndüğümüz bir gerçek. Devletim ve ülkem var oldukça ben de varım. Memleketimizin ekonomisini güçlendirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Unutmayalım ki hepimiz aynı gemideyiz" dedi. "2023 hedeflerine tekrar sıkı sıkı sarılmamız şart" diyen Koç, "Dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına girme iradesi devam ettirilmeli.  10 olmaz, 12 olur. 11 olur, 13 olur ama bu hedef son derece önemli" ifadelerini kullandı. Türkiye ekonomisinin ne kadar sağlam ve kuvvetli temellere dayandığını bu talihsiz olayın tüm dünyaya bir defa daha gösterdiğini belirten Koç şöyle konuştu: "Ortaklarımız ile beraber ülkemize olan inancımızı ve güvenimizi sadece sözle dile getirmiyoruz. Son 5 yılda yaptığımız 30 milyar liralık yatırım ülkemizin geleceğine olan inancımızın en büyük göstergesidir. Son birkaç yılda hükümetimiz, sanayicilerimize Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı teşviklerini sundu. İnanıyorum ki, bu teşvikler ve bütünsel stratejiler ile ihtiyacımız olan yeni bir yatırım hamlesini başlatabileceğiz." 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...