Trabzonspor'da son aşama

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor'da son aşama

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı sonucu savunmanın sağı ve orta sahanın sağına yapılmak istenen takviye girişimlerinde son aşamaya gelindi.

Bordo-mavililer, orta sahanın sağı ve hücum hattı için gündemine aldığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Soudani ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat etti. Kulübüyle sözleşmesini uzatmayan Soudani'den alınan olumlu sinyaller sonucu Zagreb ile yapılan temaslar da ise bonservis bedelinin en aşağı seviyeye çekilmesi için çaba sarf edilecek. Norveçli futbolcu Svensson'un ise kulüp alt yapısından yetişmiş olması sorun oldu. Rosenborg kulübünün bu nedenle oyuncuya büyük önem verdiği ve bir çok kulübün de Svensson'u uzun süredir takip ettiği ifade edildi. Trabzonspor yetkilileri, Svensson'un transferiyle ilgili olarak, "Bir süredir takip ettiğimiz gelecek vaat eden bir oyuncu. Bu nedenle transferi gerçekleştirmek için çok istekliyiz ve sonuna kadar gerekli hamleleri yapacağız" ifadesini kullandılar.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...