'Türkiye’de olmayan bakteriyle öldürmeye kalktılar'

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
'Türkiye’de olmayan bakteriyle öldürmeye kalktılar'

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Eski rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, FETÖ’nün üniversite içindeki yapısıyla mücadele etmek isterken başına gelenleri anlattı

Paralel yapının mağdurlarından eski Akdeniz Üniversitesi rektörü ve emekli subay Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, FETÖ’nün kendisine suikast girişiminde bulunduğunu söyledi. Kurtcephe’yi tuzağa düşürerek uygunsuz görüntülerini çeken hain terör örgütü, 280 kişilik profesör ve doçent kadrosuna kendi adamlarını yerleştirmişti. Kurtcephe, hakkındaki soruşturmalar nedeniyle 12 Kasım 2015’te YÖK tarafından açığa alınmış; 5 Mayıs 2016’da da YÖK Genel Kurulu tarafından memuriyetten uzaklaştırılmıştı. Yaşadıklarını anlatan Prof. Dr. Kurtcephe, şunları kaydetti: “FETÖ tarafından zehirlendim. Yapılan tahlillerde Türkiye’nin bakteri haritasında bulunmayan bir tür bakteri ve güçlü virüsler tespit edildi. Basına besin zehirlenmesi şeklinde açıklama yapıldı. FETÖ’nin il imamı olarak bilinen Hasan Tarık Şen de bana aracılarla uyarılar gönderdi. Eski yardımcım Muharrem Certel bir gün geldi ‘Abi, bu üniversite kurucularından biri senden randevu istiyor’ dedi. ‘Gelsin’ dedim. Kapıdan girer girmez o simayı tanıdım. Askerî okullardan atılan öğrencilerden birisi. Bu kişi bana, ‘Siz askersiniz bize sert geliyorsunuz, burada uyumlu bir ekip olamayız. Müsaade ederseniz başka arkadaşımız rol alsın’ dedi. Büyükleriyle karşılaşmam böyle oldu.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...