Adcovaat gördüklerine inanamadı!

Düzenleyen:
Adcovaat gördüklerine inanamadı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Dick Adcovaat, sarı lacivertli futbolcuların kuvvet ve dayanıklılık testlerinin çok kötü olduğunu ifade etti.

Disiplinli kişiliğiyle Avrupa'da nam salan Dick Advocaat'ın F.Bahçe macerası fırtına gibi başladı. Türkiye'ye ayak basar basmaz kendisine eşlik eden kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya'ya "Önce beni tesislere götürün. Vaktimiz yok, bir an önce takımı görmek istiyorum" diyen Hollandalı'yı Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kötü bir sürpriz bekliyordu.

"KONDİSYON YERLERDE"

Vitor Pereira'nın ülkesine kaçmasından sonra takıma yapılan testlerin sonuçlarını incelemek isteyen kurt hoca, gördükleri karşısında hayrete düştü. Pereira'nın belki de çıkacak sonuçları önceden tahmin ettiği için yönetimin baskısına rağmen bir türlü yaptırmaya yanaşmadığı kuvvet ve dayanıklılık testlerinin değerleri o kadar kötüydü ki, "Kondisyon yerlerde" yorumunu yapan kariyerli teknik adam bir an önce tedaviye başlamak zorunda olduklarını belirtti.

REVİZYON KAPIDA

Antrenör Fatih Yıldız'la yaptığı görüşmenin ardından geçen sezondan bu yana yaşanan sakatlıkları antrenman tekniğine bağlayan Advocaat, kulüpte çalışan diğer profesyollerle de bir toplantı gerçekleştirdi. Herkesin hangi görevi üstlendiğinden tutun, oyuncuların da gerek karakter gerekse aile yaşantılarına kadar detaylı raporlar istedi.

İlk Grasshoppers karşılaşmasına kadar önünde zaman olmadığı için köklü bir revizyon yapıp da dengeleri bozmak istemediği öğrenilen 68 yaşındaki çalıştırıcı, kısa süre içinde ciddi değişikler yapılacağının ise ilk sinyallerini verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...