Jose Sosa resmen Milan'da

Düzenleyen:
Jose Sosa resmen Milan'da

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla üst düzey bir performans sergileyen Jose Sosa, Milano'ya ayak bastı ve ilk açıklamasını yaptı.

Serie A devi Milan, Jose Sosa için Beşiktaş ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Jose Sosa'nın Milan 2018'e kadar Milan forması giyeceği belirtildi. Jose Sosa, yeni takımında 23 numaralı formayı giyecek.

JOSE SOSA'DAN İLK AÇIKLAMA
Salı günü Beşiktaş'ın akşam idmanına çıkmayan ve tesislere gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaşan Sosa gece saatlerinde Milano'ya gitmişti. AC Milan için sağlık kontrolünden geçen Sosa, "AC Milan'da olduğum için çok mutluyum. Yeni bir başlangıç ve yeni bir macera için büyük heyecan duyuyorum. Milan'a gelmek benim hayalimdi. Artık büyük bir sorumluluğum var, buraya her şeyimi vermeye geldim." dedi.
Jose Sosa resmen Milan'da
GİTMESİNİN ARTILARI
1-Siyah-beyazlılar hem takımda problem oluşturan bir futbolcudan kurtulmuş olacak hem de diğer futbolcuların konsantrasyonlarının dağılması engellenmiş olacak.

2- Sosa kalsaydı, İstanbul'da yaşamak istemeyen ailesinin oluşturacağı problemler nedeniyle sahaya konsantre olamayacaktı. İkinci Fernandes vakası olabilirdi!

3- 31 yaşındaki Arjantinli yıldız 7.5 milyon euro'ya satılırsa; Beşiktaş yönetimi kalmak istemeyen bir futbolcuyu çok iyi bir fiyat karşılığında göndermiş olacak.

4- Beşiktaş UEFA ile yapılan anlaşma gereği oyuncu satmadan transfer gerçekleştiremiyor. Sosa'dan gelen para (7.5 milyon euro) başka oyuncuların bonservislerine harcanabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...