Kartal paramparça

Düzenleyen:
Kartal paramparça

SPOR Haberleri

Bir türlü ikna edilemeyen Mario Gomez Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. Sezon başından beri kalmak istemeyen Jose Sosa İtalyan devi Milan'a imza attı. Şenol Güneş stoper lazım derken, Milosevic Darmstadt 98'e kiralandı.

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta her geçen gün daha da parça parça oluyor. İlk olarak takımın önemli bir dişlisi Gökhan Töre Premier Lig ekibi West Ham'a transfer oldu. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic Atiba'yı da almak için yoğun uğraş verdi. Kanadalı futbolcu gitmeye niyetlenmişken son andaki yönetim hamlesiyle zar zor takımda kaldı. Fakat siyah-beyazlı takımda çözülme süreci bitecek gibi değildi. Ligin bitmesiyle birlikte kalıp kalmayacağı belli olmayan Mario Gomez konusu bir türlü netliğe kavuşturulamadı. Alman futbolcu EURO 2016'da piyasa yapacağını düşünerek işi hep sürüncemeye bıraktı. Adam profesyonel, anlayışla karşılanabilir. Fakat Orman ve ekibi turnuva sonrası da Gomez'in takımda kalmasını sağlayamadı. 

Bir mızmız adam 

Beşiktaş'ta bunlar olurken geçen sezon başında yaşandığı gibi yine bir Jose Sosa sancısı başladı. 2015'un sıcak ağustosunda güçlükle takımda tutulan ve attığı goller, yaptığı asistlerle şampiyonluğa büyük katkı veren Jose Sosa mızmızlanır oldu. Türkiye'de güvenlik endişesi yaşandığını, eşinin burada kalmak istemediğini sıklıkla dile getiren Arjantinli oyuncunun daha sonra asıl niyeti ortaya çıktı; Milan'la flörtteydi. Oyuncu Çizme ekibi bonservis teklifini 4 milyon avrodan yükseltmediği için transferi bozulduğundan bir ara özür diledi, takıma katıldı. Fakat İtalyan devinin teklifini 7.5 milyon avroya yükseltmesine yönetim plonjon yaptı. Sosa dün yeni takımına imzayı attı. 

Aynı dakikalarda iki bomba

Bu olay dün gelişti. Aynı saatlerde başka bir haber patladı. Bundesliga ekibi Wolfsburg da Mario Gomez transferini açıkladı. Olan bitenler en çok Şenol Güneş'in canını sıktı. Önceki gün yönetime üstü kapalı (!) verip veriştiren tecrübeli çalıştırıcı önündeki büyük çukuru elbette ki görüyordu. Şurada lig kapıya dayanmış, Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir turnuva yaklaşmış ve yılların Güneş'i halen daha takımını içine sindirebilmiş değil. Önceki gün stoper oyuncuya da ihtiyaç duyduğunu söyleyen Şenol Hoca'nın elindeki stoperlerden biri olan Milosevic de bir başka Bundesliga ekibi Darmstadt 98'e kiralandı üstelik. Gerçek şu ki son şampiyon hoca hiç de mutlu günler geçirmiyor. 

İstifa söylentileri yayıldı

Şenol Güneş bugün bir basın toplantısı yapacak. 12.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak toplantıda istifanın gündeme gelebileceği dedikoduları var fakat Güneş görevine devam edecek. Başkan Orman'ın önceki günkü sözlerinden dolayı hocaya sitem ettiği bunun üzerine Güneş'in basına açıklama yapmaya karar verdiği belirtildi. 

"Kurada Real gelsin"

Dün Lig TV'ye konuşan Oğuzhan Özyakup, "Geçen sezon büyük bir başarı elde ettik. Ama bu sezon takım olarak üzerine koymalı geçen sezon yaptığımız hataları tekrarlamamalıyız" derken, "Şampiyonlar Ligi çok zorlu. O müziği sahada duymak bile insanı heyecanlandırıyor. Yeni stadımız bu platformda çok önemli. Gelen rakipler ürkmeli. İki sezon önce kurada Arsenal'i istemiştik, geldi. Şimdi Real Madrid'i istesek gelir" açıklaması yaptı. Devler Ligi'nde kuralar 25 Ağustos'ta çekilecek. 

"18 futbolcum kaldı"

Jose Sosa'nın, Beşiktaş'tan ayrılıp Milan'a transfer olması siyah-beyazlılarda büyük şok etkisi yaptı. Şenol Güneş'in antrenman sırasında aldığı haber sonrası çok üzüldüğü öğrenildi. Hocanın gözlerinin dolduğu ve "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. 18 futbolcum kaldı" şeklinde dert yandığı ifade edildi. Başta Güneş ve takım arkadaşları Jose Sosa'yla dün vedalaştı. Bu arada siyah-beyazlı futbolcuların da başta Quaresma olmak üzere hayli moralsiz olduğu gözlendi.

Atiba baba oldu

Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson, ikinci defa baba oldu. Tecrübeli futbolcunun eşi Sara Hutchinson'ın, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği ve çiftin bebeklerine Nava ismini verdiği bildirildi.

Talisca tesellisi

Beşiktaş'ın Arjantinli Jose Sosa'nın yerine Portekiz'in Benfica takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Anderson Talisca'yı 1 yıllığına kiralamak için bütün pürüzleri giderdiği iddia edildi. Orta sahada hücuma dönük olarak forma giyen Talisca, forvet arkasında '10 numara' pozisyonunda da oynayabiliyor. Sol ayağını kullanan 22 yaşındaki Brezilyalı attığı frikikler ile de biliniyor. 1.91'lik boyu ile dikkat çeken Talisca Benfica forması ile bugüne kadar çıktığı 78 karşılaşmada toplam 20 gol atıp, 4 asist yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...