Milli sporcumuz Usain Bolt'un rakibi oldu

Düzenleyen:
Milli sporcumuz Usain Bolt'un rakibi oldu

SPOR Haberleri

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler 200 metrede milli sporcumuz Ramil Guliyev, 7'nci olarak Usain Bolt'un rakibi oldu.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları atletizm branşında, erkekler 200 metrede milli sporcu Ramil Guliyev, finale yükseldi. Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen atletizm müsabakalarında, erkekler 200 metre yarı finalleri koşuldu.

Milli sporcumuz Usain Bolt'un rakibi oldu

7. OLARAK FİNALE KALDI

Ramil Guliyev, 20.09'luk derecesiyle serisinde 4'üncü, toplamda 7'nci olarak finale kaldı. Erkekler 200 metre yarı finalinde en iyi dereceyi ise 19.78'lik süresiyle Jamaikalı rekortmen atlet Usain Bolt yaptı. ABD'li Justin Gatlin, 20.13'lük zamanıyla serisinde 3'üncü olarak final bileti alamadı.

YARIŞ SABAHA KARŞI

Guliyev ve Bolt'un yanı sıra Kanadalı Andre de Grasse, ABD'li LaShawn Merritt, Fransız Christophe Lemaitre, Panamalı Edward Alonso, Büyük Britanyalı Adam Gemili, Hollandalı Churandy Martina adlarını 19 Ağustos Cuma günü TSİ 04.30'da koşulacak finale yazdırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...