'Milli İrade Diploması' dağıtan kaymakam gözaltında

Düzenleyen:
'Milli İrade Diploması' dağıtan kaymakam gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Ordu'da 'Demokrasi Nöbeti'ne katılan vatandaşlara 'Milli İrade Diploması' dağıtan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Ordu'da FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında açığa alınarak görevinden uzaklaştırılan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir gözaltına alındı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Alınan bilgiye göre, Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında bir süre önce açığa alınan Mustafa Demir için gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine evinde gözaltına alınan Demir, Ordu Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

SORGUSU SÜRÜYOR

Kaymakam Demir'in sorgusu sürüyor. Kaymakam Demir ile birlikte 4 avukatın da gözaltına alındığı öğrenildi.

'MİLLİ İRADE DİPLOMASI' DAĞITTI

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ünye'de de yapılan demokrasi nöbetlerine katılmış, hatta vatandaşlara 'Milli İrade Diploması' dağıtmıştı.

"ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ"

Diplomada şu ifadelere yer verilmişti: "15 Temmuz gecesinden bu yana devletimiz ve milletimiz adına günlerdir meydanları eviniz görüp sokakları boş bırakmayarak göstermiş olduğunuz üstün fedakarlık için Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına şükranlarımızı sunarız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...