Trabzonspor transfer atağından eli boş döndü

Düzenleyen:
Trabzonspor transfer atağından eli boş döndü

SPOR Haberleri

Jonas Svensson ve El Arbi Hillel Soudani ile anlaşmaya varan bordo-mavililer, oyuncuların kulüplerini ikna edemedi

Trabzonspor yarın yeni sezondaki ilk maçına çıkacak olmasına rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bordo-mavililer son iki girişiminden olumsuz sonuç aldı. Norveç ekiplerinden Rosenborg’da forma giyen Jonas Svensson ve Hırvatistan takımlarından Dinamo Zagreb forması giyen El Arbi Hillel Soudani ile anlaşmaya varan yöneticiler, oyuncuların kulüplerine takıldı. İki futbolcunun da Trabzonspor'da forma giymeyi kabul ettiği ancak kulüplerinin futbolcularını bırakmayı istemediği öğrenildi. Svensson ve Soudani transferini şimdilik sonlandıran Trabzonspor'un alternatif isimlere de yöneldiği, şartların oluşmaması durumunda ise sağ bek ve sağ kanat transferini askıya alabileceği kaydedildi.

Öte yandan Trabzonspor’da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Musa Nizam’ın sözleşmesinde indirim yapıldığı belirtildi. Önceki sözleşmesine göre yıllık 1 milyon 600 bin lira garanti ücret ödenen 25 yaşındaki sol bek oyuncusuna, yeni sözleşmeye göre yıllık 750 bin lira garanti ücret verilecek. Bordo-mavililerle 2 yıllık daha kontratı bulunan Musa Nizam’ın kendisine kulüp bakmaya devam ettiği, herhangi bir takımla anlaşma sağlanamaması durumunda ise yeni sezonda takımda yer alabileceği öğrenildi.

Yanal iyi başlıyor

Süper Lig'in ilk haftasında yarın sahasında Kasımpaşa'yı misafir edecek bordo-mavililer, Teknik Direktör Ersun Yanal döneminde çıktığı ilk 3 maçı da kazandı. Trabzonspor 2007-08 sezonun 11. haftasında göreve gelen Yanal yönetimindeki ilk maçta Ankaraspor'u 2-1 mağlup etti. Karadeniz ekibi, başarılı hoca ile 2008-09 sezonun ilk haftasında yine Ankaraspor'u 2-0 mağlup ederken, 12 Kasım 2014'te ikinci defa anlaşmaya varılan Yanal ile Galatasaray'ı deplasmanda 3-0’la devirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...