Siirt PKK terörüne karşı meydanlara iniyor

Düzenleyen:
Siirt PKK terörüne karşı meydanlara iniyor

GÜNDEM Haberleri

Siirtliler, bu akşam saat 21:00’da Siirt Valiliği önünde PKK’ya karşı Huzur nöbeti tutmak için bir araya gelecek.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak üzere Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle sokaklara dökülen ve 10 Ağustos’a kadar İstiklal nöbetini sürdüren Siirtli vatandaşlar, bu akşam saat 21:00’da Siirt Valiliği önünde toplanarak, FETÖ’den görevi devralan PKK’yı “Huzur nöbeti” ile protesto edecek.

DOĞU İLLERİNE "SİZ DE GELİN" ÇAĞRISI
Diğer yandan 50 kadar STK’nın katılacağı dev protestoda bir bildiri yayınlayarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde bulunan tüm vatandaşların kendi illerinde Huzur Nöbetlerine katılması talep edilecek.
 

Siirt PKK terörüne karşı meydanlara iniyor
Söz konusu fotoğraf Elazığ'dan. Elazığ'ın teröre karşı tek yürek olması, diğer illere de örnek olmaya başladı. Siirt sokağa inip PKK'ya hesap soracak.

AMACIMIZ HUZUR VE BARIŞ
Cihannüma Derneği’nin Siirt İl Temsilciliği görevini üstlenen Fatih Sevgili, tarihi nöbete ilişkin olarak önemli mesajlar verdi.

Nöbetlerin bütün bölgeye yayılmasının önemine dikkat çeken Sevgili, "Bu nöbetlerin bütün bölgeye yayılması için çalışacağız. Amacımız FETÖ ve PKK terörünün bu bölgeden tamamen temizlenerek ülkeye barış ve huzur gelmesidir" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...