Semiha Hanım: Darbenin açtığı yaraları hep birlikte saralım

Düzenleyen:
Semiha Hanım: Darbenin açtığı yaraları hep birlikte saralım

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, AK Parti’nin kadın milletvekillerine, özellikle darbe girişiminin yaralarının sarılması için yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Yücel Kayaoğlu ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, AK Parti’nin kadın milletvekillerine, özellikle darbe girişiminin yaralarının sarılması için yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Semiha Hanım, kadın milletvekillerini Çankaya Köşkü’nde verdiği kahvaltı davetinde ağırladı. Konuklarıyla sohbet eden Semiha Yıldırım, “Hukuki bir yetkim yok, ama çalışmalarınızı kolaylaştıracak her konuda size kakı sağlamak isterim. Birlikte çalışabiliriz” dedi. Milletvekilleri de, kahvaltıda tek tek kendilerini tanıttı. Darbe girişimi sırasında yaşananların gündeme geldiği sohbette Semiha Hanım, darbenin yol açtığı yaraların sarılması için toplumla iç içe olunması gerektiğini vurgulayarak, bu konuda en büyük görevin de kadınlara düştüğünü anlattı. Başbakan Binali Yıldırım da, Çankaya Köşkü’nden ayrılmadan önce kadınların sohbetine katılarak sürpriz yaptı. Başbakan, kendisine ayrılan sandalyenin boyu, eşinin oturduğu sandalyeden kısa kalınca, “Bizde durum böyle zaten!” diye espri yaptı. Bu arada milletvekillerinin hediye ettiği broşu takan Semiha Hanım da, milletvekillerine fular verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...