'Şimdi tedbir almazsanız bir gün sizi de vurur'

Düzenleyen:
'Şimdi tedbir almazsanız bir gün sizi de vurur'

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün sadece Türkiye için değil tüm dünya için bir tehlike oluşturduğunu belirten Başbakan Yıldırım, dünyaya, “Şimdi tedbir almazsanız, bu tehlike bir gün sizi de vurur” uyarısında bulundu.

Yücel Kayaoğlu ANKARA 

Yıldırım, önceki akşam Türkiye’de görevli yabancı büyükelçilere verdiği yemeğin basına kapalı bölümünde FETÖ konusuna dikkat çekti.  Yemek sırasında tek soru Afrika ülkelerinden bir büyükelçiden geldi. “Örgütün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattınız. Bugüne kadar neden fark edilmedi?” sorusuna Yıldırım şu cevabı verdi: “Bu örgüte bağlı olanlar kendilerini çok iyi gizlemişler. Çünkü kapalı bir örgüt, saydam değil. Onun için mücadele maalesef o kadar kolay olmuyor. Çok tehlikeliler. Bunu 15 Temmuz gecesi tüm dünya gördü. Kendi ülkelerinizde gerekli tedbirleri almazsanız, bir gün bu tehlikeyi siz de yaşarsınız. Ülkelerinizde okul açarak bu örgüt faaliyet gösteriyor. Tedbir almakta geç kalırsanız bu, Türkiye’nin tehdidi olmaktan çıkar, sizin ülkelerinizin en büyük tehdidi hâline gelir.”  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...