Cumhurbaşkanı Erdoğan, güreşçi Taha Akgül'ü aradı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, güreşçi Taha Akgül'ü aradı

SPOR Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya alan Taha Akgül'ü arayıp tebrik etti. Akgül, "Üzerimde büyük yük vardı. Sizlerin duasıyla aldım." dedi.

Rio Olimpiyat Oyunları güreş branşında, serbest stil 125 kg finalinde İranlı Komeil Ghasemi'yi 3 - 1 yenen Taha Akgül, Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandırdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akgül'ü ilk tebrik eden isim oldu. Müsabaka sonrası milli sporcuyu arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akgül'ü tebrik etti. Minderin hemen yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesi yapan Taha Akgül 'Ellerinizden öperim' diyerek Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güreşçi Taha Akgül'ü aradı
"SİZLERİN DUASIYLA ALDIM"

Akgül yaptığı konuşmada, "Sizlerin duasıyla aldım ben bu altın madalyayı. Bütün düşmanlarımıza ben burada en iyi cevabı verdim. Üzerimde büyük yük vardı. Terör olaylarından sonra milletimizin morali oldukça bozulmuştu. Bayrağımızı göndere çektirdik. Marşımızı okuttuk. Bu zor günlerde ülkemizin bu altın madalyaya çok ihtiyacı vardı." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...