Galatasaray bu akşam Karabük'ü ağırlayacak

Düzenleyen:
Galatasaray bu akşam Karabük'ü ağırlayacak

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, kanatlardan Sinan ve Bruma, merkezden ise Selçuk-Sneijder ile ligin yeni ekibini yıkmaya çalışacak

Burhan Can TERZİ

Süper Kupa zaferiyle yeni sezona moralli giren Galatasaray, Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Karabükspor’u ağırlayacak. Sarı-kırmızılıların cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak mücadele öncesi Teknik Direktör Jan Olde Riekerink oyuncularına, “Puan kaybına tahammülüm yok” mesajı verdi. İlk hafta alınacak galibiyetin motivasyon açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Hollandalı, 11’ini de belirledi. Süper Kupa maçında ayağı burkulan Podolski’nin yokluğunda Riekerink en ileride yeni transfer Eren’e görev verecek.

Daha fazla şut 

Tecrübeli çalıştırıcı, Konya’da çıkardığı 11’inde başka bir değişiklik yapmayacak. Tüm hafta antrenmanlarda hücum organizasyonlarının üzerinde duran Riekerink, Bruma ve Sinan’dan ekstra verim alınacak varyasyonları denedi. Riekerink iki ismin kanatlarda çok daha etkili olmaları gerektiği belirtirken, Selçuk ve Sneijder’den de şut sayıları artırmalarını istedi. 4-2-3-1 formasyonuyla sahada olacak Cimbom’da kaptan Selçuk’un yeni partneri Tolga Ciğerci de ilk defa TT Arena’nın çimlerinde boy gösterecek.          

Lssana ile anlaştık ama...

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu  “Lassana Diarra ile el sıkıştık” dedi. Nazifoğlu, “Oyuncuyla bir problem yok fakat 10 milyon avroluk cezası ile gelişmesi olması lazım. Bu konunun çözülmesi 10 günü bulacak gibi. Eğer olmazsa B planımız var tabii ki” şeklinde konuştu. Galatasaray, Diarra’nın transferinde mutlu sona ulaşamazsa, Avusturyalı Raphael Hozhauser’e yönelecek. A.Wien forması giyen 1993 doğumlu futbolcuyla daha önce de temas kuran sarı-kırmızılılar, oyuncuyu şu an için bekletiyor.          

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...