28.12.2008 - 01:00 | Son Güncelleme: 28.12.2008 - 01:00
Boeing 777-300ERler THY Filosuna katıldı
Türk Hava Yolları filosuna katılan Boeing 777-300ER tipi uçakların gelişi dolayısıyla İstanbul Atatürk Havalimanında bir tanıtım toplantısı düzenlendi.
> Cemil Yıldız İSTANBUL
Türk Hava Yolları filosuna katılan Boeing 777-300ER tipi uçakların gelişi dolayısıyla İstanbul Atatürk Havalimanında bir tanıtım toplantısı düzenlendi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, tarihi bir dönüm noktasını yaşadıkları belirterek, Boeing 777-300ER uçakları, gerek kapasite, gerek menzil itibarıyla THYye yeni bir değer katacaktır dedi. THY Genel Müdürü Temel Kotil de, Artık sadece first class ile yetinmiyoruz, suit class servisini de başlatıyoruz dedi. Kotil, 2 adet Boeing 777 300ER uçağının önümüzdeki pazartesi günü servise başlayacağını belirterek, ocak ayının ortalarında 3. Boeing 777 300ER uçağının da THY filosuna katılacağını söyledi.
MAKSİMUM KONFOR
Uçaktaki first class koltuklar 180 derece yatarak 210 santimetrelik yatak haline gelirken, her yolcunun önünde 58 santimetrelik özel ekranlar yer alıyor. Bin kanallı ekrandan yolcular istediği kadar film izleyebilecek. THY yolcuları Londraya first class yaklaşık 2 bin 500 Euro, Hong Kong ve Singapura ise 5 bin Euroya uçabilecek.