Bir sabır daha!

Düzenleyen:
Bir sabır daha!

SPOR Haberleri

Gaziantep yenilgisi sonrası eksikleri sıralayan Yanal “Yeni kurulan bir takımız ve en kısa sürede toparlanabiliriz. Biraz sabır gösterilmeli” diye konuştu

Sezona yeni transferlerle ve Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, Gaziantepspor deplasmanında ummadığı bir sonuç aldı… Rakibine 1-0 mağlup olan ve eli boş kalan Karadeniz ekibinde Ersun Yanal durum tespitinde bulunurken dikkat çektiği nokta paniğe gerek olmadığı ve kısa sürede kötü gidişe son verecekleri yönündeki ifadeleriydi… Gaziantepsporlu oyuncuların zaman geçirmeye yönelik eylemlerine de vurgu yapan Ersun Hoca, mazaretleri bir kenara bırakıp sonuca bakacaklarını söyledi.
Endişeye gerek yok
Futbol odaklı ve oyun oynamaya yönelik bir anlayışları olduğunu ve bunu da takıma oturturmaya çalıştıklarını ifade eden Yanal “Stratejik planlarımız tutmadı. Yeni kurulan bir ekibiz ve bazı eksikliklerimiz var. Bunun için de zaman ve sabır gerekiyor. Kısa sürede olumsuz tabloyu olumluya çevirecek enerjimiz ve kapasitemiz var. Milli arada daha çok çalışıp yeni oyuncular arasındaki uyum üzerinde duracağız. Kimsenin endişeye kapılmasına gerek yok” ifadesini kullandı.

Bir sabır daha!

Kendi düşen ağlamaz
Günebakış Gazetesi:     “Antep’te hayal kırıklığı’’
Karadeniz Gazetesi:     ‘’Kendi düşen ağlamaz”
İlkhaber Gazetesi:     “Trabzonspor kaza yaptı”
Taka Gazetesi:     “Atamayana attılar”
Ekspres Gazetesi:     “Antep’te Gazi olduk”
Sonnokta Gazetesi:     “Hayırlı yenilgi”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...