Feshane'de bir köy evi

/ Kaynak: İHA
Feshane'de bir köy evi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İHA

Giresun Dernekler Federasyonu, 7. Giresun Günleri kapsamında şehrin tanıtımı için Feshane'ye köy evi inşa etti.

İç dizaynı ve boyutları gerçek ölçülerde olan ev, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle evin giriş katında yer alan ahır ve içindeki canlı hayvanlar insanlara adeta Giresun'u yeniden yaşattı.
Feshane'nin kapalı alanı içerisine yapılan evin her ayrıntısı büyük bir titizlikle düzenlendi. Etrafı tahta çitlerle çevrilen evin, bahçesine ekmek ocağı, el değirmeni, su kuyusu, halı dokuma tezgâhı ve mısır kurutma sepeti yerleştirildi. Giresun'u İstanbul'da yaşamak için Feshane'ye gelen ziyaretçiler, özellikle evin alt kısmında yer alan ahıra büyük ilgi gösterdi.
EN KALABALIK GÜN
Perşembe günü başlayan 7. Feshane Giresun Günleri hafta sonu olması nedeniyle en kalabalık gününü yaşadı. Hafta sonu tatil yapan İstanbullular Feshane'ye adeta akın etti. Feshane'ye gelenler arasında Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül burada vatandaşlarla bir araya geldi
2-5 Mayıs arasında düzenlenen 7. Feshane Giresun Günleri yarın akşam son bulacak.

KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...