Evlatlarımızı çalıyorlar

Evlatlarımızı çalıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Kızı örgüt üyeliği iddiasıyla tutuklu bulunan Hüseyin Yücel, terör örgütlerinin çocukları yavaş yavaş eylemlere sürüklediklerini söyledi.

1 Mayıs gösterilerinde gaz bombası kapsülünün kafasına isabet etmesi sonucu yaralanan 17 yaşındaki Dilan Alp'in durumu gündemdeki yerini koruyor. Çocukların bu tür gösterilerde bilinçli olarak öne sürüldüğünü söyleyen Terör Mağduru Aileler Derneği üyesi Hüseyin Yücel, 1 Mayıs'ta yaşananları gazetemize değerlendirdi. Hüseyin Yücel, kızı Duygu'nun da bu gruplar tarafından kandırıldığını belirterek, "Aynı gruplar yüzünden benim çocuğum da hapiste " dedi. Terör örgütlerinin, öğrencileri kandırarak yavaş yavaş yasa dışı eylemlere sürüklediğini söyleyen Yücel, "Bizler çocuklarımızı okula gönderiyoruz ama bu gruplar çocuklarımızı rahat bırakmıyor" diye konuştu. İnşaat işçisi olduğunu söyleyen Hüseyin Yücel, "Aileler çocuklarının arkadaşlarına dikkat etsin. Bunların herkesi kandırabilecek kapasitesi var. Sen istediğin kadar güven çocuğuna ama onlar çocuklarınızı kendi hallerine bırakmıyor. 'Bizler de hukukçuyuz' diyorlar, insanları sokaklara döküyorlar, sonra da askerlerin polislerin öldürüldüğünü görüyoruz. Bu mudur emek" diye sordu. Eşi Yasemin Yücel'in liseye kadar kızlarını kendi eliyle okula götürdüğünü belirten Hüseyin Yücel, kızlarının kendilerinden uzaklaşmasıyla arkadaş ortamını takip edemediklerini söyledi. Hüseyin Yücel, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ben gittim durumunu gördüm, şoka uğradım. Bizler vicdanlı insanlarız. Bunlar memleket için uğraşsalar ne olurdu. Biz çocuklarımıza çok emek verdik. Belki bizden kaynaklanan sebepler var. Maddi durumumuz elverişsiz ama çocuğumu onlara bırakmayacağım."


PES ETMEYECEĞİZ nbsp;
Baba Hüseyin ve anne Yasemin Yücel, kızlarının yolunu gözlüyor. Aile, 1 Mayıs'ta yaşananlar için "Evlatlarımızı rahat bırakmıyorlar. Eylemlerde çocukları öne sürüyorlar. Ama kızımızı onlara bırakmayacağız" diyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...