Bahçeli'den 1 Mayıs yorumu!

/ Kaynak: İHA
Bahçeli'den 1 Mayıs yorumu!

Politika Haberleri  / İHA

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 1 Mayıs'ta Taksim'de yaşanan olaylara değindi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 1 Mayıs'ta Taksim'de yaşanan olaylara değindi.
Bahçeli, "Hükümet 1 Mayıs'ta orantısız güç kullanarak Türkiye'yi 3. Dünya Ülkeleri kategorisine sokmuştur" derken, Ortamdan faydalanan marjinal grupların sapanlarla, demir misketlerle ve molotoflarla zehir saçtıklarını söyledi.
MHP lideri Bahçeli, şunları söyledi:


"DİLAN'IN YARALANMASININ MAGAZİNLEŞTİRİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"
Geçtiğimiz hafta İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamalarının sarsıcı olaylara sahne olması hepimizi üzmüştür. En başta hükümet muhtemel hadiselerin seyrini okuyamamış işçi ve sendikalara sadece Taksim'e gelmeyin demiştir. Hükümet 1 Mayıs'ta orantısız güç kullanarak Türkiye'yi 3. Dünya Ülkeleri kategorisine sokmuştur.
Bu ortamdan faydalanan marjinal gruplar sapanlarla demir misketlerle molotoflarla zehir saçmışlardır. Yasadışı bir örgüt üyesi olarak gösterilen bir kız çocuğunun başına gaz bombası isabet etmiştir. Günlerdir bu kız çocuğunun elindekinin molotof mu sirke mi olduğu konuşulmaktadır. Meselenin magazinleştirilmesi kabul edilmeyecektir.
Sözde çözüm ve barış sözlerinin dillendirildiği bir dönemde bu olayların zuhur etmiş olması manidardır. İstanbul'daki olaylar gösteriyor ki; sınır dışına çekileceği söylenen teröristlerin uzantıları şehirleri mesken tutmuşlardır.


"İŞÇİ SENDİKALARI YANGINA KÖRÜKLE GİTTİ"
İşçi sendikaları da yangına körükle gitti. Bu sendikalardan bazılarının genel başkanları sözde Akil insanlar arasında yer almışlardır. Akılları kendilerine yetmemiştir. Taksim inatlaşması Türkiye'yi germiş, İstanbulluların huzurunu kaçırmıştır. 1 Mayıs günü İstanbul'daki çirkin tablodan herkes kendine ait dersleri çıkarmalıdır.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...